Juontaja Tytti Junna

Info

PopTop10 -listaohjelma soi Suomipopilla perjantaisin klo 19 Juho Keskitalon Suomen parhaat uudet biisit -iltaohjelmassa!

Käytössäsi on 40 ääntä, jotka voit antaa haluamillesi biiseille. Äänestäminen tapahtuu peukuttamalla biisejä. Kun äänesi loppuvat, saat 10 lisä-ääntä likettämällä suosikkibiisiäsi.

Perjantaihin klo 12 mennessä annetut äänet vaikuttavat samana iltana klo 19 soitettavaan listaan. Sen jälkeen annetut äänet vaikuttavat seuraavan viikon listaan.

Äänestystulos ei vaikuta kanavan soittolistapäätöksiin. Tämä ei siis ole työkalu tai väylä varsinaiseen radiosoittoon pääsemiseksi.

Pop Top 10 -listalle lisätään uusia kappaleita viikoittain. Pois otetaan saman verran, sillä hetkellä pisimpään mukana olleista, sijoituksesta riippumatta. Äänestysmäärä ei siis vaikuta myöskään listalla pysymiseen. Samalta artistilta pidetään samanaikaisesti mukana vain yhtä kappaletta.

Välillä listasijoituksia yritetään manipuloida. Poistamme listalta sellaiset kappaleet, joissa on vahva syy epäillä sijoitusmanipulaation yrittämistä. Pidetään lista reiluna.

Hyviä kuunteluhetkiä!

Ehdota suosikkikappaleitasi POP TOP10 -listalle

Osallistu Radio Suomipop TOP POP10 -listan tekoon ehdottamalla omia suosikkejasi listalle.