Juontaja setämies Kimmo Sainio

Info

Kimmo Sainion juontama top-lista soi joka arkipäivä klo 20-21 ja sinulla ja muilla kuulijoilla on mahdollisuus äänestää listalle 10 biisiä!

 

Käytössäsi on 40 ääntä, jotka voit antaa haluamillesi biiseille. Äänestäminen tapahtuu peukuttamalla biisejä. Kun äänesi loppuvat, saat 10 lisä-ääntä likettämällä suosikkibiisiäsi.

 

Arkisin klo 12 mennessä annetut äänet vaikuttavat samana päivänä klo 19 soitettavaan listaan. Sen jälkeen annetut äänet vaikuttavat seuraavan päivän listaan.

 

Perjantaina klo 12 alkaa koko viikonlopun kestävä äänestys, jonka TOP10-lista soitetaan maanantaina klo 20.

 

Äänestystulos ei vaikuta kanavan soittolistapäätöksiin. Tämä ei siis ole työkalu tai väylä varsinaiseen radiosoittoon pääsemiseksi.

 

Pop Top 10 -listalle lisätään uusia kappaleita viikoittain. Pois otetaan saman verran, sillä hetkellä pisimpään mukana olleista, sijoituksesta riippumatta. Äänestysmäärä ei siis vaikuta myöskään listalla pysymiseen. Samalta artistilta pidetään samanaikaisesti mukana vain yhtä kappaletta.

 

Välillä listasijoituksia yritetään manipuloida. Poistamme listalta sellaiset kappaleet, joissa on vahva syy epäillä sijoitusmanipulaation yrittämistä. Pidetään lista reiluna.

 

Hyviä kuunteluhetkiä!

Ehdota suosikkikappaleitasi POP TOP10 -listalle

Osallistu Radio Suomipop TOP POP10 -listan tekoon ehdottamalla omia suosikkejasi listalle.